dōTERRA®

Ontdek de geur, smaak en helende kracht van pure etherische olie

Om maar meteen met de deur in huis te vallen; er is geen etherische olie te vergelijken met die van dōTERRA.
Ik, Joyce, heb in het verleden heel veel met diverse natuurlijke etherische oliën gewerkt. Die roken lekker vond ik en ik maakte er dan ook zelf parfums, massage oliën en zeep mee die ik vervolgens verkocht op diverse festivals.
Op de een of andere manier was ik nog nooit op de gedachte gekomen dat deze oliën een ondersteunende werking voor onze gezondheid konden hebben terwijl ik al wel jaren geïnteresseerd was in de werking van planten, zowel van kruiden als groenten.
Daarnaast heb ik veel voeling met bomen en leer ik mensen hoe belangrijk het is om in verbinding te zijn met de natuur en daarmee met je eigen wilde natuur.

Een puur product

Dus toen ik zo’n 4 jaar geleden Wild Orange van dōTERRA in mijn handen gedruppeld kreeg, was dat een hele bijzondere ervaring. Ik voelde letterlijk de energie van de sinaasappel uit mijn handen komen en de geur was onbeschrijfelijk krachtig en lekker. Het deed meteen iets met me.

Daar wilde ik meer van weten en dus maakte ik nog een afspraak met Marian, die mij deze ervaring had laten beleven. Ik ben die dag klant geworden en wilde direct iedereen naar haar doorsturen omdat ik vond dat iedereen dit moest weten. Daarmee kwam het gesprek meteen op bouwen, wat inhoudt dat ik niet mensen ging doorsturen maar dat ze via mij klant konden worden zodat ik daar ook nog wat mee kon gaan verdienen. En ik werd wel blij van dat idee, wat voor mij altijd wel een goeie graadmeter is.

Puur van plant tot klant

Toen ik in het bedrijf ging duiken werd ik alleen maar blijer, want de hele opzet van dōTERRA is anders dan dat we gewend zijn. Je mag wel zeggen dat de hele structuur iedereen die daar in werkt bekrachtigd. Van de telers tot de klanten, de hele lijn. Tevens bleek de connectie met de planten erg aan te sluiten bij de wens van Arjan om bij te dragen aan een wereld waarin we meer met natuurlijk middelen de gezondheid van mensen ondersteunen. Het duurde even maar nu hebben we dan echt onze talenten gebundeld in onze VOF Joyfulness.

Magie in een flesje

Wat ons zo aanspreekt in de etherische oliën van dōTERRA is dat ze niet alleen heerlijk ruiken en een krachtige smaak hebben, maar ook een krachtige werking hebben. Bovendien hebben ze niet alleen een ondersteunende werking op fijnstoffelijk niveau (zoals bijvoorbeeld Bach Bloesem Remedies, waar Arjan veel mee gewerkt heeft), maar ook op grofstoffelijk niveau. De chemische bestanddelen van etherische oliën kunnen – via de reukzenuw – direct onze emoties beïnvloeden. Bovendien zijn ze zo klein dat ze door onze cellen opgenomen kunnen worden. Op die manier kunnen ze onze gezondheid ook op fysiek niveau ondersteunen.

Ervaar het zelf!

Er valt veel te vertellen en te beleven wat betreft de oliën en andere producten van dōTERRA.
Wij nodigen je van harte uit op onze website rond te neuzen, filmpjes te kijken, links te volgen.
Wij nodigen je tevens van harte uit om contact met ons op te nemen als je nog vragen hebt, als je gratis een olie wil testen of als je een 1 op 1 gesprek wilt om te kijken welke oliën voor jou het beste passen op dit moment.